Hoezo gratis

Normaal gezien heb je bij het afsluiten van je autoverzekering ook een bijkomende rechtsbijstandsverzekering afgesloten. Dit is zo voor 90% van alle autobestuurders.

Deze verzekering houdt in dat je na een verkeersongeval of wanneer je een verkeersovertreding hebt begaan, beroep kan doen op een advocaat, zonder dat je hiervoor moet betalen.

Jouw rechtsbijstandsverzekering betaalt dus de kosten en erelonen van de door jou gekozen advocaat, zodat onze bijstand volledig gratis is.

Opgelet: de geldboete waartoe je eventueel veroordeeld zal worden, wordt niet betaald door je verzekeraar, maar de gerechtskosten meestal wel.

Geen idee of je een rechtsbijstandsverzekering hebt die tussenkomt in onze kosten en erelonen? Wij kijken het hier meteen voor je na.

Je mag zelf een advocaat kiezen

Als je recht hebt op een advocaat die betaald wordt door je rechtsbijstandsverzekering, mag je die helemaal zelf kiezen. Soms worden er suggesties gedaan door je verzekeraar, maar je bent zeker niet verplicht om hierop in te gaan!

Je kiest dus best voor een advocaat die vaak op de politierechtbanken gaat pleiten, zoals Vandersanden Advocaten.

Geen idee hoe je een advocaat moet kiezen die niet alleen ervaring heeft, maar ook bij je past? We schreven er een blogartikel over waarin je heel wat nuttige tips kan vinden.

Geen rechtsbijstandsverzekering?

Uitzonderlijk kan het toch voorvallen dat je geen rechtsbijstandsverzekering  hebt afgesloten, maar ook dan zijn er verschillende mogelijkheden en kan je op ons rekenen.

Verdediging tegen een vaste prijs

Als je graag wilt dat één van onze advocaten jou gaat verdedigen voor de politierechtbank, doen we je een vrijblijvend voorstel tegen een vaste prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zelf naar de politierechtbank

Wil je liefst zelf naar de politierechtbank gaan, zonder bijstand van een advocaat, dan kan je in ons e-book alle tips & tricks vinden om zo goed mogelijk voorbereid voor de rechter te verschijnen!

Wie zijn we?

+0
jaar ervaring
+0
Dossiers in behandeling
0%
Cliënteel raadt ons aan

Onze cliënten vertellen…

Zeer tevreden!

Vlotte behandeling van mijn dossier. Goed advies in duidelijke taal.

Suzanne uit Bilzen

Zeer deskundig, professioneel advies.

Wij hadden een zeer goede begeleiding en opvolging van ons dossier.

Solange uit Oudsbergen

Professioneel advocatenkantoor

Zeer vlotte behandeling van het dossier, goed advies en duidelijke communicatie.

Steven uit Bilzen

Uitstekende eerste eerste ervaring met het advocantenkantoor

Mijn ervaring was zeer positief. De communicatie verliep vlot en de aanpak duidelijk. De advocaat straalt vertrouwen uit. Niet alleen de zaak zelf, maar ook de grote context werd behandeld.

Piet uit Hoeselt

Zoals het altijd zou moeten!

Zeer goede begeleiding en opvolging van het dossier!

Yvan uit Pelt

Zeer persoonlijk en duidelijke taal

Op advies kwam ik terecht bij meester Vandersanden. Aangezien ik geen ervaring heb met advocaten was dit voor mij even moeilijk. In een persoonlijk gesprek voelde ik meteen de betrokkenheid en uiteindelijk is alles verlopen zoals op voorhand besproken. Ik ben zeer tevreden en kan dit kantoor absoluut aanraden

Michael uit Maasmechelen

Ik wil gratis advies en bijstand