Recht op verdediging

Voor ons (Jan Vandersanden en dochters Annelies en Dorien) vielen de puzzelstukjes in elkaar toen we besloten om samen een eigen advocatenkantoor op te richten begin 2018.

We vinden het bijzonder belangrijk dat elke rechtzoekende verdedigd kan worden. Als je wordt gedagvaard voor de Politierechtbank, wil je natuurlijk zo goed mogelijk geadviseerd en bijgestaan worden, maar misschien heb je geen rechtsbijstandsverzekering en vind je een advocaat te duur.

Via deze weg willen wij op een toegankelijke wijze élke rechtzoekende informeren over zijn rechten en plichten, over het verloop van een procedure voor de politierechtbank, wat je kan verwachten van sancties die kunnen worden opgelegd,…

We willen dan ook de mogelijkheid creëren voor iédereen om zich op een betaalbare manier voor een procedure voor de politierechtbank voor te bereiden.

Wie zijn wij?

Wendy Tielen
97%

van onze klanten

raden ons aan

55

jaar

ervaring aan de balie

100%

garantie op een persoonlijke en

deskundige aanpak

Enkele veelgestelde vragen

Een eerste telefonisch oriënterend gesprek (maximum 15 minuten) is altijd gratis. Tijdens dit gesprek kijken we samen met jou na of je al dan niet een geldige rechtsbijstandsverzekering hebt afgesloten.

∇ Is dat het geval? Dan hoef je ons niets te betalen en maken wij onze factuur over aan je verzekeraar.
∇ Heb je geen rechtsbijstandsverzekering? Dan spreken we een vaste vergoeding af voor onze bijstand voor de politierechtbank of bieden we een coachingsessie aan waarin we je leren hoe je jezelf kan verdedigen.

Ja! Wij werken samen met gespecialiseerde advocaten over gans België zodat je voor alle politierechtbanken in België beroep kan doen op onze bijstand.

De overeenkomst van dienstverlening tussen de cliënt en Vandersanden Advocaten komt tot stand vanaf het ogenblik dat wij de cliënt schriftelijk hebben bevestigd dat wij de diensten zullen uitvoeren. Het doorsturen van stukken via onze website doet geen overeenkomst van dienstverlening tot stand komen, noch kan de automatische ontvangstbevestiging van de stukken aanzien worden als een aanvaarding van het dossier.

Ja. De cliënt kan op elk moment de lopende overeenkomst met Vandersanden Advocaten beëindigen. Dat kan via e-mail: info@rechtopverdediging.be of per aangetekend schrijven aan: Vandersanden advocaten, Zeepstraat 4, 3740 Bilzen.

De geleverde prestaties zullen gefactureerd worden tot op het ogenblik van de beëindiging van de overeenkomst.

Dat kan telefonisch, per e-mail, via het contactformulier of zelfs nog per fax…
Hier vind je onze contactgegevens.

Wij zijn van maandag tot donderdag geopend van 9 uur tot 12u30 en 13u30 tot 18u.

Op vrijdag sluiten we een uurtje vroeger om 17 uur.

Aangezien we een ‘klein’ kantoor zijn, kan het soms gebeuren dat we allemaal tegelijk op een expertise of op de rechtbank zijn en we dus telefonisch niet bereikbaar zijn tijdens de kantooruren. Stuur ons dan even een mailtje en we bellen je terug van zodra we weer op kantoor zijn.

Er zijn in de buurt zeker voldoende parkeermogelijkheden. Vergeet wel niet je blauwe schijf te leggen!

Ons kantoor ligt trouwens schuin tegenover het station van Bilzen zodat we ook zeer vlot bereikbaar zijn met de trein.

Absoluut! Contacteer ons even om een datum voor het gesprek in te plannen waarna we je een link sturen om het dossier via videocall te bespreken.